کرامت یوسفی درباره این كه چطور به عنوان پزشك عازم جبهههای جنگ شد گفت: «قبل از جنگ و در زمان مبارزه مردم برای انقلاب اسلامی، به بیمارستان شهدای تجریش رفتیم و به صورت خودجوش كمیته پزشكی تشكیل دادیم. از سال ۱۳۵۷ هم سه گروه را ایجاد كردیم كه در این گروهها پزشك، جراح، متخصص داخلی و... حضور داشتند كه اگر هر اتفاقی افتاد بتوانند كمك كنند. این یك كار داوطلبانهای بود. با توجه به این آمادگی، وقتی در سال ۱۳۵۸ سیل خوزستان اتفاق افتاد، اولین اكیپ من و همكارانم بودیم كه به خوزستان رفته و ۹ شبانه روز روی قایقهای بادی، به مردم آب گرفته خوزستان كمك میكردیم. بنابراین این ایده را قبل از شروع جنگ داشتیم.»
دكتر یوسفی ادامه داد: «با توجه به این ایده، در هنگام جنگ تحمیلی هم خودمان را مسئول میدانستیم كه به كمك رزمندهها برویم، به طوری كه اولین گروهی بودیم كه به جبهه رفتیم و تا پایان جنگ خالصانه و مخلصانه در خدمت رزمندهها بودیم.»
این پزشك متعهد با بیان این كه بعد از جنگ و با دیدن آن صحنهها و اتفاقات از لحاظ روحی تحت فشار بوده گفت: «با این كه اصرار میشد در تهران بمانم، اما شخصاً داوطلبانه به كرمان آمدم تا در محیطی آرامتر شروع به كار كنم. در كرمان كسی نمیدانست من در جبهه بودم و بعد از این كه گاهی موقعیتی پیش میآمد كه خاطرهای تعریف میكردم، متوجه شدند كه تجربه حضور در جبهههای جنگ را دارم و خانم همتی از حوزه هنری آمدند و گفتند خوب است كه این خاطرات ثبت شوند.»
كتاب «جراحی در خاكریز» گزیده خاطرات دكتر كرامت یوسفی (فوق تخصص جراحی ترمیمی) از حضور در جبهههای دفاع مقدس است كه به كوشش آذر همتی در انتشارات سوره مهر حوزه هنری استان كرمان منتشر و تا کنون 4 بار تجدید چاپ شده است.
موضوعات مرتبط: <-CategoryName- ><-CategoryName- >
برچسبها: